Tussenschoolse Opvang

Bent u niet in staat uw kinderen tussen de middag op te halen? Dan is overblijven bij Boter, Kaas en Overblijf de ideale oplossing. Zo weet je zeker dat je kind na een goede lunch en lekker even spelen zijn of haar schooldag kan vervolgen.

De ervaring leert dat kinderen graag overblijven. Een rustige eetgelegenheid, voldoende speelmateriaal en veel aanwezige vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen. Met deze wensen in het achterhoofd verzorgt Boter, Kaas en Overblijf op een groot aantal basisscholen in Leiden en Voorschoten de tussenschoolse opvang (TSO).

Wij vinden het belangrijk dat de overblijf een vrijetijdsmoment is voor kinderen. We letten erop dat er een goed evenwicht is tussen eten en spelen. Belangrijk voor ons zijn een prettige sfeer tijdens het lunchen en daarnaast dat elk kind zich veilig voelt.

Boter, Kaas en Overblijf zorgt voor voldoende en bekwame overblijfkrachten. Op elke locatie is er een coördinator aanwezig die verantwoordelijk is voor de aansturing en begeleiding van de overblijfkrachten, het onderhouden van contact met de school en het bewaken van de kwaliteit van de tussenschoolse opvang. De coördinator is altijd een geschoold pedagogisch medewerker. De overblijfkrachten worden zorgvuldig begeleid bij hun werkzaamheden en nemen regelmatig deel aan cursussen.

 

Alle informatie over een overblijflocatie vind je in de bijbehorende tussenschoolse opvanggids die in te zien is door op de locatie te klikken.

 

Wij zoeken overblijfkrachten