Buitenschoolse opvang

Na school even stoom afblazen of juist lekker relaxen? Dat kan bij een van onze BSO locaties. We hebben meerdere buitenschoolse opvanggroepen die zich in verschillende scholen in Leiden bevinden.

Na schooltijd beginnen we altijd eerst met iets te eten en te drinken. Ondertussen is er voldoende ruimte om even bij te praten over wat iedereen heeft meegemaakt. Daarna kunnen kinderen kiezen wat ze willen doen. Knutselen, bouwen, koken, spelen: er is van alles mogelijk! Alle locaties beschikken over een groot buitenspeelplein waar kinderen heerlijk kunnen ravotten en spelen. Liever even lekker ontspannen met een boekje op de bank? Kinderen beslissen op onze BSO zelf waar ze zin in hebben. We vinden het belangrijk dat kinderen kunnen ontspannen in een huiselijke sfeer.

Regelmatig komen onze sportmedewerkers op de BSO om met de kinderen leuke activiteiten te ondernemen. Hierbij kun je denken aan knotshockey, basketbal, maar ook aan het leren omgaan met bijvoorbeeld een pijl en boog.

In de vakanties gaan we graag op stap naar musea, speeltuinen of organiseren we zelf activiteiten en workshops op de groep. Van hutten bouwen tot speurtochten en van een muzikale djembé workshop tot dansles.

Klik hier rechts op de naam van een locatie om meer informatie te zien.

 

Extra Informatie

  Opvangtijden zijn vanaf het moment dat de school uit is tot 18.30 uur.

  In de schoolvakanties zijn we geopend van 7.30 tot 18.30.

  We zijn 51 weken per jaar geopend met uitzondering tussen Kerst en nieuwjaar en op nationale feestdagen

  Extra dagen afnemen of ruilen is mogelijk als de groepsgrootte en personele bezetting het toe laat.

Buitenschoolse opvang

 

Tussenschoolse opvang

 

Wij zoeken overblijfkrachten