BSO Binnenstebuiten

BSO Binnenstebuiten is gevestigd in schoolgebouw Broekplein. Het lokaal is zo ingericht dat kinderen heerlijk kunnen spelen. Met een gezellige zithoek, poppenhoek en bouwhoek is er voor iedereen wat te doen. Sommige kinderen lezen graag een boekje in een luie stoel en anderen knutselen liever aan de tafel.

Vrij spelen staat voorop en we organiseren diverse activiteiten voor kinderen die dat leuk vinden. Deze kunnen door de pedagogisch medewerkers zijn voorbereid, maar geregeld verzinnen kinderen zelf spontaan iets om te doen. In de gymzaal die grenst aan de BSO kunnen kinderen lekker even hun energie kwijt. De BSO grenst aan een groot buitenspeelplein waar kinderen onze eigen fietsjes kunnen pakken of een potje voetbal kunnen spelen.

Regelmatig komen onze sportmedewerkers op de BSO om met de kinderen leuke sportactiviteiten te ondernemen. Hierbij kun je denken aan knotshockey, basketbal, maar ook aan het leren omgaan met bijvoorbeeld een pijl en boog. In de vakanties worden er uitstapjes georganiseerd naar onder andere musea, speeltuinen of organiseren we op de locatie zelf een activiteit. Ook gaan we graag naar de skatebaan bij ons om de hoek.

Wij hebben per dag plek voor 22 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar (of einde groep 8). Dat betekent rust en ruimte om te spelen; een huiselijke sfeer en kleinschaligheid staan bij deze locatie voorop. Per dag staan er twee pedagogisch medewerkers. Wij bieden stagiaires ook de mogelijkheid om het vak bij ons te leren

Vanaf deze locatie halen wij de kinderen op van de volgende scholen:
OBS Kwintijn
 Basisschool De Tweemaster

 LRK nummer van deze locatie: 313304828

BSO Binnenstebuiten

 

Locatieadres:

Broekplein 3
2318 TJ Leiden
06 – 4548 7973
binnenstebuiten@boterkaasenoverblijf.nl

 

Administratie:

Cobetstraat 1a
2313 KA Leiden
071 – 516 1209
info@boterkaasenoverblijf.nl

Sahla (locatieleiding)

Brienne (pedagogisch medewerker)

Marcella (pedagogisch medewerker)

Wij zijn 40 schoolweken per jaar geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag gedurende de volgende tijden:
Vanaf het moment dat de school uit is tot 18:30 uur.

 Tijdens elf vakantieweken zijn wij geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag gedurende de volgende tijden:
Vanaf 7:30 uur tot 18:30 uur.

Tussen kerst en oud en nieuw zijn wij gesloten.