BSO Eigenwijs

BSO Eigenwijs is te vinden in het oude Bona-gebouw direct aangrenzend aan de Leidse Houtschool.  Op BSO Eigenwijs vangen wij kinderen op in de leeftijd vanaf +/- zeven jaar. Kinderen jonger dan zeven jaar zijn welkom op BSO Lekker Los. Deze BSO is gevestigd in de Leidse Houtschool.

Op deze BSO voor de ‘oudste’ kinderen is er al meer behoefte aan vrijheid en een stukje zelfstandigheid. Al het speelgoed en de activiteiten zijn afgestemd op de leeftijdsgroep. Activiteiten worden samen met de kinderen bedacht en uitgevoerd. Met elkaar een recept opzoeken, boodschappen doen en zelfstandig het recept stap voor stap uitvoeren. De kinderen worden echt betrokken bij de invulling van de dag. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, maar de BSO vindt het belangrijk dat kinderen ook de keuze hebben om vrij te spelen. Kinderen die het leuk vinden kunnen mee doen, maar niets is verplicht. Veel van de activiteiten vinden plaats in ‘De Keet’. De Keet is een knusse, huiselijk ingerichte extra ruimte om even met een klein groepje te knutselen, koken etc. In de vakanties worden er uitstapjes georganiseerd naar onder andere musea, speeltuinen of naar de Leidse Hout.

Wij hebben bij BSO Lekker Los per dag plek voor 24 kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar (of einde groep 8). Kinderen jonger dan zeven jaar zijn welkom op BSO Lekker Los. Deze BSO is gevestigd in het oude Bona-gebouw direct aangrenzend aan de Leidse Houtschool. Per dag staan er 4 pedagogisch medewerkers op de groep. Wij bieden stagiaires ook de mogelijkheid om het vak bij ons te leren.

Vanaf deze locatie halen wij de kinderen op van de volgende scholen:

 De Leidse Houtschool
 OBS Woutertje Pieterse

Het LRK nummer van deze locatie is nog niet bekend.

Er zijn nog geen GGD rapporten beschikbaar van BSO Eigenwijs, omdat het een nieuwe BSO betreft.

BSO Eigenwijs

 

Locatieadres:

Antonie Duycklaan 10H
2334 CD Leiden
eigenwijs@boterkaasenoverblijf.nl

 

Administratie:

Cobetstraat 1a
2313 KA Leiden
071 – 516 1209
info@boterkaasenoverblijf.nl

Maartje (locatieleidster)

Jennifer (pedagogisch medewerker)

Wij zijn 40 schoolweken per jaar geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag gedurende de volgende tijden:
Vanaf het moment dat de school uit is tot 18:30 uur.

 Tijdens elf vakantieweken zijn wij geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag gedurende de volgende tijden:
Vanaf 7:30 uur tot 18:30 uur.

Tussen kerst en oud en nieuw zijn wij gesloten.